Labākā atbilde

    1.  5 0

    Izredzetais (32) 6 (11475)2523 13 g  

    Nevienam nepatīk ka ēdiens uz viņu skatās :D

Atbildes

    1.  1 0

    input777 2 (274)16 13 g  

    Lai nogalinātu to vispirms. Man liekas ka visi plēsēji vispirms nogalina savu upuri, tapāt ka tīģeris nogalina pārkožot rīkli vai pat laužot kaklu zebrai (vai ko viņi tur ēd..),  un tikai pēc tam maina attieksmi uzskatot to jau par ēdamo nevis kaut kādu pretinieku. Bet varbūt vienkārši viņam traucē sajust garšu jo zivs raustās.

    1.  1 0

    Nullespunkts (40) 6 (17833)4739 13 g  

    Jo tikai suņi apsveicināšanos sāk no pakaļgala :D

    1.  0 0

    DrDestroy 7 (81057)4726 13 g  

    Tad ir konkrēti, ka upuris kaut ko ļaunu/viltīgu neizštukos.

    1.  0 0

    harlows (38) 1 (195)4 13 g  

    Man vienalga, galvenais ka ir garšīga

    1.  0 0

    Odium77 7 (43719)3414 13 g  

    taapee ka zivs puust no galvas, nu kjip lai nepaspeej    var buut vinji saak ar garshiigaako, nu vai arii otraadaak.

Līdzīgie jautājumi

  • Kuras ir garšīgākās zivis?
    Es vispār klusēju un tinos prom no šī jautājuma, jo sāk siekala tecēt burtspiežamajā plakandēli, ka nesaliek uz īso (ne jau trakumsērga, bet ļoti garšo). Visādas un dažādi pagatavotas. Katrai zivtiņai vienkaŗši vajag savu pieeju, receptīti un būs O!  
  • Kādas zivis Tev garšo.?
    nu visaadas-žāvētas, kuupinaatas, ceptas grileetas utt
    zupa gan negarsho zivju :p
  • Kā tew garžo zivis ?
    fujj..
    pretiigi..riebjas zivis..
  • cik ir zivis jura?
    Cik zvaigžņu debesīs.
  • Vai Jums garšo zivis? Ja jā, tad kuras un kā Jūs tās pagatavojat?
    Garšo gan! :)
    Siļķu fileju eļļā parasti ēdu kopā ar kartupeļiem un biezpienu. Bet var pagatavot arī tā-gaļas mašīnā samaļot siļķu fileju.zaļu sīpolu un olu-un uz maizītes.
    Līdzīgi ar kūpinātu karpu,kurai īpaša pagatavošana nav nepieciešama,jo garšīga tāpat.Pēdējais iecienītais variants-lašu vēderiņi(kūpināti)uz baltmaizes,klāt var likt/var nelikt zaļu sīpolu.
    Ķilavas("Vīru buča" vai "Sievas buča") lieku uz maizītes,tad olas ripiņu un pāri virsū nedaudz majonēzes.
    Kārtainie salāti-skumbriju tomātu mērcē(1 buņdžiņas saturs)saspaida,iegūstot vienmērīgu masu,nākamā kārtā liek saceptus sīpolus ar burkāniem,tad zaļos zirnīšus,bet pašā augšā sarīvētas olas.Katru kārtu ieziež ar majonēzi.Lai arī viņi skaitās kārtainie salāti,man tomēr patīk sajaukti kopā un ēdami,šo masu smērējot uz baltmaizes.
    Saldētās filejas(pangasiju un heksu) galvenokārt apsālu,čut-čut pipari-miltos,olā un tad uz pannas.Garššššīgi!!!!!
    Un kā tad vēl bez siļķes kažokā! :)))))
    Iespējams,ka vēl kādu aizmirsu....
  • Šodien būs zivis vai tomēr nebūs?
  • jautajums makšķerniekiem,vai jus paturat zemēra zivis?
    man ari patik makskeret, parasti kad maksekrejam ar tevu un breliem,vienmer makskerejam kamer copeja, nemam visu cik nokeram, iznemot sikas zivteles.. Seit Zviedrija esu meginajusi makskeret,bet neka neesu dabujusi..  
  • Tu pats esi vairaak seene vai zivis?
    peldosha seene...:D
    mm... man labaak garsho seenes, bet zivbis ar ir oke...:D
  • vai zivis var justies izslāpušas?
    jaa ja tas dziivo akvarija kurs ir pildiits ar alinu!!!!
  • zivis pērkat vai zvejojat?
    kada runa! divi vadi, akumulators un laiva.. jamauc zveja.. gribas tak reizem padzivot ka senajiem..


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system