Labākā atbilde

    1.  0 0

    Mamaa 3 (718)23 9 g  

    Majonēze, citronu mīkstums, sīpoli, pipari, sāls, cukurs, gaļa (tik nedrīxt pārcensties ar citronu un sīpolu daudzumu - sanāks rūgti, sīvi...) - atstāj uz nakti marinēties. Gaļu var "da jebkāku"! Vislabāk gan šajā marinādē garšo cūcis...

Atbildes

    1.  0 0

    lasma77 6 (5375)1413 9 g  

    Tos saslikus iemarinaadee,un gatavs...

    1.  0 0

    gambler69 4 (2469)1616 9 g  

    3-4 citroni ,¼ glāze olīveļļas, ¼ glāze kapātu ķiploku, ½ tējkarotes kajenas piparu, safrāns, kurkums ,sāls pipari,kindza !!!!No citoniem izspiež sulu un sajauc ar pārējām sastāvdaļām, ieliek cūkgaļu, labi izmaisa un noliek uz nakti vēsumā.

Līdzīgie jautājumi

  • Emergency Medicine Specialist- это типа фельдшер?
    Скорее, врач неотложной (экстренной) помощи.
  • Девушки!! Emergency!! Ногти ужасно ломкие и слоятся! Что делать?
    можешь ногти  раз,два в неделю  подержать в масле ,тёплом подсолнечном.  
  • Ko lai pagatavo no olām?
    Omlete pēc mana vīrieša receptes:

    *) olas (4 gab)
    *) žāvēta gaļa (200 g) (pēc saviem ieskatiem. Der arī cīsiņi vai desa)
    *) marinēti gurķi (3 vai 4 gab)
    *) 3 tomāti
    *) sīpols (neliels)
    *) majonēze un skābais krējums (uz aci - skatoties cik daudz grib tās ņammas)
    *) siers (pavisam nedaudz, vēlams Krievijas)
    *) universālā piedeva ēdieniem jeb tautā saukta Vegeta

    Tomātus liek vārošā ūdenī uz pāris minūtēm un pēcāk novelk šiem mizu. Gaļu vai cīsiņus sagriež gabaliņos (ne smalki) un kopā ar sarīvētu sīpolu apcep pannā. Atsevišķā traukā iesit olas, pievieno Vegetu un piparus (nedaudz), saputo. Pēcāk pievieno krējumu (4 ēd.k. ar kaudzi) un majonēzi (1/2 paciņa) un kuļ kamēr izveidojas viendabīga masa.

    Trauka saturu lej virsū gaļai un uz mazas uguns ļauc cepties (maisīt var sākt tad, kad apakšējā daļa izskatās pēc gatavas omletes) Kad omlete gandrīz gatava - tai pievieno gabaliņos sagrieztus tomātus un marinētus gurķus. Beigās uzrīvē pa virsu sieru un ļauj tam izkust!

    * Labu apetīti!
  • Kā pagatavo plovu?
    Mājas plovs

    Sastāvdaļas:

       1. 0.5 kg liellopu gaļas (var arī vistas, cūkas)
       2. 4-5 vidēja lieluma sīpoli
       3. 3-4 lieli burkāni
       4. 0.5kg rīsu (ērtāk paciņās)
       5. 3-4 daiviņas ķiploku
       6. maltie pipari, sāls, univ.garšv.mais.
       7. eļļa (sviests, tauki) cepšanai
       8. ūdens

    Pagatavošana: (laiks: 90 minūtes)
    Gaļu sagriež kubikos (lielums pēc gaumes, bet īpaši lieli nebūs labi) uz pannas apcep (nevis izcep) ar pipariem un sāli. Ieber katliņā. Sīpolus un ķiplokus sīki sagriež - apcep (zeltaini brūnus), ber klāt gaļai. Burkānus sarīvē skaidiņās un arī apcep (zem vāka), pievieno gaļai. Pārlej ar ūdeni, pieber "Univ.garšv.mais." un sautē (sāli un piparus vēl pievieno pēc garšas), kamēr gaļa mīksta un ūdens gandrīz izvārījies (apmēram stunda). Pa to laiku izvāra rīsus, pievienojot sāli (gaumes lieta, bet nebūtu vēlams pārāk mīkstus), noskalo (aukstā ūdenī), notecina. Kad viss gatavs kārtīgi sajauc rīsus ar sautējumu (ar visu atlikušo šķidrumu). Pasniedz siltu.
  • VAI KĀDS VAR PĀLĪDZĒT UN PASTĀSTĪT ,KĀ PAGATAVO PIPARKŪKAS MĪKLU?
    Piparkūku mīkla

    Sastāvdaļas:
    500g iesala ekstrakta
    200g sviesta vai margarīna "Eve"
    300g cukura
    2 olas
    1kg miltu
    nepilna tējk. sodas
    1 ēdamk. garšvielu (kanēlis, kardamons, koriandrs, krustnagliņas, sasmalcinātas virces)

    Pagatavošana:
    Iesala ekstraktu, cukuru un sviestu (vai margarīnu) uz lēnas uguns uzvāra. Karstajam maisījumam pievieno garšvielas, iemaisa pusi miltu un atdzesē. Tad pievieno olas un piemīca pārējos miltus, kas samaisīti ar sodu (vai cepamo pulveri). Pēc tam mīklai vajadzētu "nogatavoties" ledusskapī, ietītai pergamentā, folijā vai polietilēna maisiņā.
  • ko lai garšigu pagatavo 1,2 gadus jaunam bērnam??
    uztaisi debesmannaa,itka salds,garshigs un reize ljoti viegls ediens,ka radits mazuljiem:)
  • ko lai garsigu un vienkarsu pagatavo paest mm???
    Tik vēlu ir kaitīgi ēst.Labāk neko negatavo.
  • ka lai pagatavo ķīseli,ja mājās nav kartupeļu ciete?
    Pagatavot ķīseli bez kartupeļu cietes ir neiespējami.

    agapimuu, apsveicu ar atgriešanos
  • Dzirdēju, ka esot cilvēki dārzeņi – kas tos ēd, kā viņus pagatavo un ēd?
    man zinamais cilveks darzenis ir hashishu sapipejies duraks kursh jutas ka darzenis :D


Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Ramblers Top100 Top.LV PULS.LV Professional rating system