Labākā atbilde
-
0 0
Mamaa 3 (718)23 17 g
Majonēze, citronu mīkstums, sīpoli, pipari, sāls, cukurs, gaļa (tik nedrīxt pārcensties ar citronu un sīpolu daudzumu - sanāks rūgti, sīvi...) - atstāj uz nakti marinēties. Gaļu var "da jebkāku"! Vislabāk gan šajā marinādē garšo cūcis...
Atbildes
-
-
0 0
gambler69 4 (2469)1717 17 g
3-4 citroni ,¼ glāze olīveļļas, ¼ glāze kapātu ķiploku, ½ tējkarotes kajenas piparu, safrāns, kurkums ,sāls pipari,kindza !!!!No citoniem izspiež sulu un sajauc ar pārējām sastāvdaļām, ieliek cūkgaļu, labi izmaisa un noliek uz nakti vēsumā.