Labākā atbilde

    1.  1 0

    willx (60) 6 (17306)3715 13 g  

    ķerās labi veči pa svētdienu saķer nedēļai paiku

Atbildes

    1.  0 0

    DrDestroy 7 (81057)4726 13 g  

    Kā citus gadus, bez izmaiņām. Ja domāji par to Fukusimas gadījumu. Figņa, "piliens jūrā" uz tā fona, ko un cik gāza, gāž un gāzīs. Un neviens grinpiss neko tur nevar izdarīt. Pasauli valda nauda. Japāņiem vnk tas viss notika atklāti, noslēpt nebija iespējams. Domāju, ka katru dienu Pasaules okeānā tiek izmests tūkstošiem tonnu gan toksisku, gan radioaktīvu atkritumu, (ražošanas blakusprodukti, novecojušie ķīmiskie ieroči utt...)  

    1.  0 0

    SensLietotajs 6 (10105)4937 13 g  

    Kā vienmēr

    1.  0 0

    Banis 7 (23375)42576 13 g  

    a kur tu tuvumā okeānu dabūsi? hmm???

    1.  0 0

    seville 7 (25365)339 13 g  

    ne okeāna, ne zivju, ne es viņas ķeru, lai dzīvo laimīgas:)

Līdzīgie jautājumi

  • Kam jānotiek no rīta, lai zibenīgi varētu pamosties?
    Kādai jāiečukst Tev ausī: "mmm...varbūt vienu fikso?"
  • Kā tew garžo zivis ?
    fujj..
    pretiigi..riebjas zivis..
  • Kuras ir garšīgākās zivis?
    Es vispār klusēju un tinos prom no šī jautājuma, jo sāk siekala tecēt burtspiežamajā plakandēli, ka nesaliek uz īso (ne jau trakumsērga, bet ļoti garšo). Visādas un dažādi pagatavotas. Katrai zivtiņai vienkaŗši vajag savu pieeju, receptīti un būs O!  
  • Kādas zivis Tev garšo.?
    nu visaadas-žāvētas, kuupinaatas, ceptas grileetas utt
    zupa gan negarsho zivju :p
  • Šodien būs zivis vai tomēr nebūs?
  • cik ir zivis jura?
    Cik zvaigžņu debesīs.
  • Vai Jums garšo zivis? Ja jā, tad kuras un kā Jūs tās pagatavojat?
    Garšo gan! :)
    Siļķu fileju eļļā parasti ēdu kopā ar kartupeļiem un biezpienu. Bet var pagatavot arī tā-gaļas mašīnā samaļot siļķu fileju.zaļu sīpolu un olu-un uz maizītes.
    Līdzīgi ar kūpinātu karpu,kurai īpaša pagatavošana nav nepieciešama,jo garšīga tāpat.Pēdējais iecienītais variants-lašu vēderiņi(kūpināti)uz baltmaizes,klāt var likt/var nelikt zaļu sīpolu.
    Ķilavas("Vīru buča" vai "Sievas buča") lieku uz maizītes,tad olas ripiņu un pāri virsū nedaudz majonēzes.
    Kārtainie salāti-skumbriju tomātu mērcē(1 buņdžiņas saturs)saspaida,iegūstot vienmērīgu masu,nākamā kārtā liek saceptus sīpolus ar burkāniem,tad zaļos zirnīšus,bet pašā augšā sarīvētas olas.Katru kārtu ieziež ar majonēzi.Lai arī viņi skaitās kārtainie salāti,man tomēr patīk sajaukti kopā un ēdami,šo masu smērējot uz baltmaizes.
    Saldētās filejas(pangasiju un heksu) galvenokārt apsālu,čut-čut pipari-miltos,olā un tad uz pannas.Garššššīgi!!!!!
    Un kā tad vēl bez siļķes kažokā! :)))))
    Iespējams,ka vēl kādu aizmirsu....
  • Kapēc kaķi zivis vienmēr sāk ēst no galvas? :D
    Nevienam nepatīk ka ēdiens uz viņu skatās :D
  • zivis pērkat vai zvejojat?
    kada runa! divi vadi, akumulators un laiva.. jamauc zveja.. gribas tak reizem padzivot ka senajiem..
  • jautajums makšķerniekiem,vai jus paturat zemēra zivis?
    man ari patik makskeret, parasti kad maksekrejam ar tevu un breliem,vienmer makskerejam kamer copeja, nemam visu cik nokeram, iznemot sikas zivteles.. Seit Zviedrija esu meginajusi makskeret,bet neka neesu dabujusi..  


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system