Labākā atbilde

    1.  0 0

    Seroquel (35) 7 (27359)4518 16 g  

    ar tirisanu neaizraujos bet kert gan patik ;]

Atbildes

    1.  0 0

    frozen_flame 6 (18654)3631 16 g  

    ja jātīra, tad jātīra...asarus parasti atdodu kaķim....

Līdzīgie jautājumi

  • Ka pareizi makskeret Asarus ??
    Ko tu nesaprati? Ja kaut reizi esi bijis makšķerēt, tad nu tik elementāras lietas kā slieka, bija jāsaprot!
    Paņem slieku un mauc uz āķi, tikai tā, lai aķim gals nespīd! Citādi viņi sapratīs, ka tu makšķerē!
    Kāda aukla, cik svina, kadi pludiņi, makškeres? viss ir atkarīgs no tā, kādos ūdeņos makšķerē!
    Lūk, pareizas makšķerēšanas tehnika! :D
  • Vai drikst visu laiku tirit zobus ar baltinosajam zobu pastam?
    Pajautā "bebra kungam". Ja nopietni, tad labāk izmanto zobu pastas, kurās nav balinātāju, jo vecumdienās (varbūt pat agrāk!) Tu riskē palikt bez zobiem - tie vienkārši sadrups!
  • kaads nebija ssodien zvejaa? es biju un 3 liidakas dabuuju, bet funts 4 un laikam 2 asarus?
    ;D Grr.. man negarso zivis , bet makšķērēt gan patīk .)) Malacis *
  • Kādas zivis Tev garšo.?
    nu visaadas-žāvētas, kuupinaatas, ceptas grileetas utt
    zupa gan negarsho zivju :p
  • Kā tew garžo zivis ?
    fujj..
    pretiigi..riebjas zivis..
  • Kuras ir garšīgākās zivis?
    Es vispār klusēju un tinos prom no šī jautājuma, jo sāk siekala tecēt burtspiežamajā plakandēli, ka nesaliek uz īso (ne jau trakumsērga, bet ļoti garšo). Visādas un dažādi pagatavotas. Katrai zivtiņai vienkaŗši vajag savu pieeju, receptīti un būs O!  
  • cik ir zivis jura?
    Cik zvaigžņu debesīs.
  • Šodien būs zivis vai tomēr nebūs?
  • Vai Jums garšo zivis? Ja jā, tad kuras un kā Jūs tās pagatavojat?
    Garšo gan! :)
    Siļķu fileju eļļā parasti ēdu kopā ar kartupeļiem un biezpienu. Bet var pagatavot arī tā-gaļas mašīnā samaļot siļķu fileju.zaļu sīpolu un olu-un uz maizītes.
    Līdzīgi ar kūpinātu karpu,kurai īpaša pagatavošana nav nepieciešama,jo garšīga tāpat.Pēdējais iecienītais variants-lašu vēderiņi(kūpināti)uz baltmaizes,klāt var likt/var nelikt zaļu sīpolu.
    Ķilavas("Vīru buča" vai "Sievas buča") lieku uz maizītes,tad olas ripiņu un pāri virsū nedaudz majonēzes.
    Kārtainie salāti-skumbriju tomātu mērcē(1 buņdžiņas saturs)saspaida,iegūstot vienmērīgu masu,nākamā kārtā liek saceptus sīpolus ar burkāniem,tad zaļos zirnīšus,bet pašā augšā sarīvētas olas.Katru kārtu ieziež ar majonēzi.Lai arī viņi skaitās kārtainie salāti,man tomēr patīk sajaukti kopā un ēdami,šo masu smērējot uz baltmaizes.
    Saldētās filejas(pangasiju un heksu) galvenokārt apsālu,čut-čut pipari-miltos,olā un tad uz pannas.Garššššīgi!!!!!
    Un kā tad vēl bez siļķes kažokā! :)))))
    Iespējams,ka vēl kādu aizmirsu....
  • zivis pērkat vai zvejojat?
    kada runa! divi vadi, akumulators un laiva.. jamauc zveja.. gribas tak reizem padzivot ka senajiem..


Reģistrācija Aizmirsu paroli

Рейтинг@Mail.ru Top.LV PULS.LV Professional rating system