Ražas novākšana pašā karstumā, bet gaisā jau jūtama rudens tuvošanās. Šajā gadalaikā grūti atteikties no mājās gatavota ēdiena un mājīga siltuma. Tradicionāli kamīnus izmantoja siltuma saglabāšanai mājā. Mūsdienās kamīns ir galvenais priekšmets Jūsu telpās, vieta, kur Jūs varat izrādīt savus iemīļotos priekšmetus un ģimenes fotogrāfijas. Kamīni rada atmosfēru un ir ideāli laba garastāvokļa noskaņai, sevišķi guļamistabā. Vairumā māju, kuras uzceltas pēdējo 60 gadu laikā ar kamīniem, tie izvietoti ēdamistabās vai viesistabās. Reti kurā mājā Jūs atradīsiet vairāk par vienu kamīnu un vēl mazāk iespējams, ka to ieraudzīsiet saimnieka guļamistabā vai guļamistabā, kas atrodas blakus vannas istabai. Tomēr šāda tendence strauji mainās. Saskaņā ar Amerikas kamīnu, iekšpagalmu un barbekjū Asociācijas atskaiti „Par kamīnu nozari 2011.gadā”, galvenā guļamistaba ir viena no visvēlamākajām istabām otra kamīna pievienošanai. Vēl vairāk, otra elektriskā kamīna uzstādīšana visbiežāk izmantotajā istabā – saimnieka guļamistabā, ļaus Jums nedaudz piegriezt mājas centrālo termostatu, telpu saglabājot siltu un mājīgu. Šāda koncepcija, kas ieguvusi nosaukumu „zonālā apsilde”, ir lielisks veids kā ietaupīt enerģiju un naudu, samazinot Jūsu kopējos izdevumus par apkuri.
Elektriskais kamīns guļamistabā ir visekonomiskākais un vienkāršākais ceļš uz zonālo apsildi. Nav nepieciešama ilgstoša un dārga rekonstrukcija, vienkārši izvēlieties modeli, kas vislabāk atbilst Jūsu gaumei un telpas interjeram, un, nospiežot pogu, izbaudiet mājīgumu un romantismu.


Iegādājoties elektrisko kamīnu, ņemiet vērā sekojošo:
Elektriskajam kamīnam nav nepieciešams dūmvads, caurules un gāzes vadi. To viegli un vienkārši var uzstādīt jebkurā telpā.
Vienkārši pieslēdziet to elektrotīklam.  Izvēloties modeli ar kontaktdakšu, profesionāla uzstādīšana nav nepieciešama.
Elektriskie kamīni ir pārnēsājami, tos var pārvietot no vienas istabas uz otru. Veiciet precīzus mērījumus, lai izvēlētos modeli, kas iederas Jūsu telpā.
Elektriskais kamīns nodrošinās siltumu 700 un 1500 vati, ar ko ir pietiekami jebkuras telpas papildus apsildīšanai.

[url=http://elektriskie-kamini.lv/

Komentāri (1)

Maria Brook 5. decembrī, 2016.g.  
 0 0
możemy być przyjaciółmi i partnerem?
istnieją ciekawe rzeczy podzielić się z wami skontaktować się ze mną poprzez mój osobisty adres e-mail. (mariabrooks002@gmail.com) nie ignoruj tego komunikatu. nadzieję usłyszeć od ciebie najwcześniej. Z poważaniem wiwaty.
od pani Maria ...
Līdzīgie blogi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

FIRE_HOUSE_SIA (41)