Mans atklājums ir tāds, ka vīrieši ir kā traki uz anālo ar vibratoru, kādreiz neticēju ka viņiem tur atrodas G punkts, bet tagad, kad esmu vairākiem to veikusi un viņi ir sasnieguši orgasmu, varu apgalvot pavisam droši, vīrietim G punkts atrodas anālajā atverē.

Papētīju dažādus rakstus par šo tēmu un manas domas sakrita ar kāda seksologa viedokli...

""vīriešiem caur anālo atveri ir iespējams stimulēt prostatas dziedzeri. Neieslīgsim teorijā, bet prostats dziedzeris ir tāda lieta, kas atbild par erekciju. Ja ar to ir problēmas, tad ir problēmas arī ar erekciju. Savukārt prostatas masāža stimulē šo dziedzeri un sniedz vīrietim fantastiskas sajūtas. Pateicoties prostatas masāžai ir iespējams sasniegt tā saucamo "sauso orgasmu". Tas ir tāds orgasms, kad rodas sajūta, ka ir orgasms, bet reāli nenoplūst sēkla. Savukārt loceklis vēl joprojām atrodas erekcijas stāvoklī un pēc īsa brītiņa var sasniegt arī slapjo orgasmu. Pateicoties prostatas masāžai (jeb anālajam seksam ar prostatas stimulāciju) arī vīrietis var sasniegt vairākus orgasmus pēc kārtas.""

Komentāri (5)

Scorpio3 (35) 10. septembrī, 2012.g.  
 0 0
nedris tikai ja, nevaig saieties ar visādiem gejiem, tas drizāk sievietēm ne viriešiem, sievietēm g punkts ir 2 vietās bet ar 3. g punktu var tikai manipulēt... tākā jus maldaties savos spriedumos un ne visiem tā ir..
DEPEBO 22. novembrī, 2010.g.  
 0 0
omg. ir lietas kuras mans prāts nevēlas zināt
  
barnaby 17. septembrī, 2010.g.  
 0 0
pretiigi :D
aapa2 1. septembrī, 2010.g.  
 0 0
Paldies par informāciju, jau sen vēlējos ko tādu izlasīt. :)
Izredzetais (32) 13. augustā, 2010.g.  
 0 0
omg. ir lietas kuras mans prāts nevēlas zināt
Līdzīgie blogi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

zndula