Ziema, nekrietnele tāda, vēl negrib laist mūs vaļā. Tad, kad visi sacerējušies par pavasari, šī atkal mums acīs sāk bērt savus baltos putekļus un ausīs kost ar saviem asajiem zobiem. Vakar tā mani paklupinaja ar savu kaulaino, ledaino. Laikam jau es biju pārāk sacerējusies, ka beidzot iestāsies pavasaris un šī sadusmojās. Es tāpat varu sēdēt istabā un klausīties dziesmas par, piemēram, lietu!


Jā, labi, man arī lietus īpaši nepatīk, ja vien es nesēžu siltā istabā un to līšanu nevēroju pa logu, taču lai pakaitinātu ziemu, arī lietus der.

Un, runājot par lietu...
Deriet ūdeni. Īpaši ja ir augsta temperatūra, vemšana, caureja... Nevajag atūdeņoties. Arī zīdaiņus, kurus barojiet ar krūti radiniet pie ūdens, jo tik daudzi cieš no atūdeņošanās šajā gripas laikā... Katru dienu Bērnu slimnīcā šo 3 nedēļu garumā redzēju kādu bērnu, kas slimnīcā galvenokārt bija nonācis tikai tāpēc, ka nebija saņēmis pietiekami daudz šķidruma slimības laikā.

Komentāri (1)

Maria Brook 5. decembrī, 2016.g.  
 0 0
мы можем быть друзьями и партнером?
есть интересные вещи, чтобы поделиться с вами связаться со мной по моей личной электронной почты. (mariabrooks002@gmail.com) не игнорировать это сообщение. надеюсь услышать от Вас как можно скорее. С наилучшими пожеланиями. веселит
от г-жа Мария ...
.......................................................................
can we be friends and partner ?
there are interesting things to share with you contact me via my personal email.(mariabrooks002@gmail.com) do not ignore this message . hope to hear from you soonest . best regards cheers.
from Mrs maria...
Līdzīgie blogi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

likky666