Spēle "Modinātājs". Pieci cilvēki sarunā dienas gaitā visur iet kopā. Viens no viņiem ir modinātājs, kurš jebkurā vietā pilsētā noteiktā laikā saka: "TRRR!" un neapstājas, kamēr pārējie 4 nav viņam uzsituši.

Spēle "Poltergeists". Spēles dalībnieki 10-20 cilvēki sastāvā apmeklē veikalu. Viens no viņiem ir poltergeists, kuram neuzkrītoši jāapgāž plaukts ar makaroniem. Veikala darbinieki pēc tam mēģina uzminēt, kurš ir poltergeists.

Spēle "Kur ir sviests?" Visi viesi sasmērē sviestmaizes un apliek tās ar desu. Uzdevums grūts: nolaizīt sviestu, nenoņemot desu.

Spēle "Atvelc lūpu". Spēles vadītājs kādam spēlētājam aizsien acis un atvelk lūpu. Uz atvilktās lūpas citi spēles dalībnieki liek visu, kas tiem kabatās, piem., cigareti, 5 latus 20 sant., diegu spolīti, kredītkarti utt. Jāuzmin, kas uz lūpas. Ja uzmin, tad mainās.

Spēle "Vectēva jubileja"- spēles dalībnieki lec pāri gultai, kurā guļ spēles vadītājs- "vectēvs" un mēģina ar dibenu trāpīt gultas otrā pusē noliktajai tortei. Vectēvs savukārt mēģina paglābt torti no dibeniem un grūsta pāri lēcējus. Kas trāpa tortei- kļūst par vectēvu.

"Es ne tava līgaviņa" spēlē pirtī- dalībnieki sadalās pāros, ņem katrs rokā čību un dod pa visiem vaigiem citiem rotaļniekiem, skaļi saucot: "Es ne tava līgaviņa", uzvar tas, kam trāpa pēc iespējas mazāk čību.

"Pirkstiņš mājiņā"- dalībnieki sadalās pa pāriem un iet tumšā istabā. Viens dalībnieks iebāž kaut kur pirkstu, degunu vai ko citu un saka- pirkstiņš mājiņā! Bet otrs mēģina uzminēt, kur un kas ir iebāzts. Pēc tam mainās.

Spēle "Klidzinam". Seši dalībnieki sadodas rokās un aplī, un mēģina uz "trīs, četri!" s;akt iet, vai nu uz priekšu, vai nu atpakaļ. Spēle ir uzvarēta, ja visi dalībnieki izdomā sākt iet vienā virzienā. Tam par godu visi iet un dzied "Kā mums patīk klidzināt, klidzināt, la la lā, tā tik vajag turpināt, turpināt, la la lā".

Spēle "Kur mēle?" Viens no spēles dalībniekiem iespiež mēli skrūvspīlēs. Otrs viņam prasa "Kur mēle?", pirmais atbild "skrūvspīlēs", tad otrs pagriež drusku stiprāk, un prasa tālāk "Ko mēle tur dara?", pirmais atbild "kūļājās", otrs tik pagriež stiprāk un prasa "Kas man tagad būs", un pirmais kliedz "Pa purnu, pa purnu, laid vaļā, cūka!"

Spēle "Padod tālāk". Erotiska spēle lielajiem bērniem. Spēles dalībnieki katrs paņem mutē, ko nu kurš, cits šokolādi, cits rozīnes, cits olu liķieri, bet vienam mutē ir kaka. Spēles vadītājs izvēlas kādu, ar kuru sabučoties. Ja uzraujas uz to, kam mutē ir kaka, kaka ir pa abiem jāapēd.

Spēle "Ņem pa labi, ņem pa labi". Dalībnieku daudz, bet spēlē divi. Vienam aizsien acis, otru piesien pie koka. Tam, kam aizsietas acis, iedod rokās trīs metrus garu mietu, kam galā ir piestiprināts ķiploks, kas jādabū mutē tam, kas piesiets pie koka. Pārējie drīkst teikt priekšā, kur jāvirza miets, bet vienīgi drīkst saukt: "Ņem pa labi, ņem pa labi.".

Komentāri (5)

MataUndone 27. janvārī, 2008.g.  
 0 0
samsung112 , nu kas tas par mēslu  ? O_x
samsung112 24. janvārī, 2008.g.  
 0 0
http://mu.lirs.lv/
nLighted 24. janvārī, 2008.g.  
 0 0
Labs ir =D
Līdzīgie blogi


Reģistrācija Aizmirsu paroli

MataUndone